Blij verzekerd

Weet je waar je voor verzekerd bent? Weet je of je wel voldoende verzekerd bent? Ben je misschien wel onder of over verzekerd? Betaal je niet te veel voor je verzekeringen? Kloppen je verzekeringen nog wel bij jouw persoonlijke situatie? Zie je door de bomen het bos niet meer?

Gemak

Jij mag je tijd besteden aan dingen die je leuk vindt.
Wij zorgen voor:

  • Het ordenen van al je verzekeringspapieren
  • Vergelijking op premie en voorwaarden
  • Bespaartips waar mogelijk
  • Hulp bij schade
  • Jaarlijks een refresh moment zodat al je verzekeringen up-to-date blijven
  • Een mooie praktische opbergmap waarin al je verzekeringspapieren netjes zijn opgeborgen
  • Een blij en zeker gevoel dat alles goed geregeld is

Mogen wij jou helpen?

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon iemand hebt die alles voor jou op een rijtje zet en zorgt dat alles goed geregeld is tegen een scherpe premie en goede voorwaarden. Iemand die je helpt als je schade hebt. Iemand die je adviseert en voor je regelt dat je financieel onbezorgd kan blijven wonen en leven als er wat gebeurd. Iemand die weet wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Die iemand willen wij graag voor je zijn! Je mag ons bellen, whats-appen, sms-en of mailen, dan gaan wij er voor zorgen dat je blij verzekerd bent.

Onafhankelijk

In samenwerking met Geytenbeek Clear Benefits bieden wij alle mogelijke verzekeringen aan tegen het laagst mogelijk tarief. Van autoverzekering tot levensverzekering. Door slim in te kopen hebben wij toegang tot een enorme database met vrijwel elke verzekeraar in Nederland die samenwerkt met het intermediair. Wij vergelijken verschillende producten op premies en voorwaarden zodat dat jij de beste deal krijgt die bij je past. Jouw wensen, jouw persoonlijke situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt.