Goed geregeld voor de ondernemer en particulier

Als (startende) ondernemer heb je genoeg te regelen. De stap om een bedrijf op te richting of te runnen vereist een goede voorbereiding. Je doet immers zaken voor eigen rekening en risico. Je kiest ervoor om je passie te volgen en je eigen koers te varen. Maar welke risico’s loop je nu eigenlijk? En wat kun je doen om deze risico’s te beperken? Alles verzekeren is echt niet altijd nodig. Een starter heeft bijvoorbeeld een aantal basisverzekeringen nodig. En hoe zit het dan met een hypotheek als je ondernemer bent? En wat als je ziek wordt? Welke oplossingen passen bij jou? Wat kun je regelen voor je partner en/of gezin mocht je komen te overlijden? En hoe zit het met je pensioen?

Gemak

Jij mag je bezig houden met waar jij goed in bent. Wij zorgen graag voor:

  • Een advies op maat
  • Vergelijking op prijs en voorwaarden
  • Bespaartips waar mogelijk
  • Regelen en afsluiten van de benodigde verzekeringsoplossingen
  • Regelmatig een refreshmoment zodat je up-to-date blijft
  • Zekerheid en het gemak dat alles goed geregeld is

Mogen wij je helpen?

Ik wil je graag helpen met het in kaart brengen van de mogelijke risico’s die je loopt en waar je als ondernemer zelf voor moet gaan zorgen. Denk aan arbeidsongeschiktheid, het risico van overlijden, maar ook het (nabestaanden) pensioen. Samen maken we een plan en bereken ik wat het je gaat kosten. Elk advies is een advies op maat die rekening houdt met jou specifieke situatie en toekomstplannen.

Onafhankelijk

In samenwerking met Geytenbeek Clear Benefits hebben wij toegang tot een enorme database met vrijwel elke verzekeraar in Nederland die samenwerkt met het intermediair. Wij vergelijken verschillende producten op prijs en voorwaarden zodat dat jij de beste deal krijgt die bij je past. Jouw wensen, jouw bedrijf en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt.