Zekerheid in onzekere tijden

Vaak is er een aanleiding om Financieel Advies in te winnen. Het kopen van een huis, verandering van baan of ontslag, het starten of beëindigen van een onderneming, het krijgen van kinderen, scheiding, arbeidsongeschiktheid, pensionering of overlijden. Om zo maar eens wat gebeurtenissen uit het leven op te noemen. Welke keuzes je hierin maakt of welke oplossing je hiervoor kiest heeft invloed op heel veel andere gebieden van je leven, zowel financieel als persoonlijk. Heb jij dat totaaloverzicht waarin de gevolgen van je keuzes inzichtelijk zijn? Simpel gezegd, Stel dat financiële planning je kan helpen om “wat als?” te veranderen in heldere antwoorden.

Mogen wij je helpen?

Het is niet iedereen gegeven om verstand te hebben van alle financiële zaken. Wij zijn graag je coach op dit gebied. Eerlijk en misschien zelfs een tikkeltje eigenwijs. In samenwerking met Geytenbeek Clear Benefits bieden wij een planning die rekening houdt met wat jij belangrijk vindt in het leven. Je wensen, je angsten, je doelen. Wij willen je graag helpen met het in kaart brengen hoe een ideale toekomst er uit moet zien en hoe die het beste te bereiken is. En wij realiseren ons terdege dat het leven veel rijker is dan geld alleen!

Hoe ?

Door begrijpelijk helder financieel advies met behulp van een stappenplan. Hiermee kun je jouw inkomen en vermogen optimaliseren, met als gevolg, dat je vaak kosten bespaart, geld verdient en de door jou gewenste manier van een goed leven kunt realiseren.

Wat heb je?
Je persoonlijkheid, opleiding, werk, gezondheid, inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden.

Wat wil je?
Een ander huis, nieuwe baan, eigen bedrijf, eerder stoppen met werken. Hoe wil je dat je leven er over 6 maanden of over 5 à 10 jaar uitziet?

Wat heb je nodig?
Het noodzakelijk netto besteedbaar inkomen nu en later op basis van jouw wensen en risicoprofiel.

Wat moeten we doen?
Samen aan de slag om de wensen en doelstellingen te bereiken.